August 2017

Kære alle trofaste filtevenner

Vi er nu vendt hjem fra ferier og andre gøremål og skal i gang med en ny sæson i Filtlaboratoriet.
I det forgangne år, efter vores 10 års jubilæum, har vi tænkt tanker og drøftet vores filteliv.

Vi har fundet ud af at tiden er moden til, at vi åbner op for et større fællesskab.

Indtil nu har vi været 3, der boltrede os i de dejlige lokaler. MetteØ har boltret sig så meget, at nogen af hendes aktiviteter nu må foregå over gården med mere plads til produktion og produktudvikling. Dvs. at hun flytter en masse uld ud af de fælles lokaler. Derfor bliver der plads til, at vi kan blive mange flere, der kan bruge Filtlaboratoriet til kurser, filtecafeer og fælles inspiration.

Vi forestiller os, at vi kan være 8-10, der kan forlyste os med filt og andre uldrelaterede aktiviteter. Vi er 3 nu, og vi inviterer 5-7 nye med. Vi betaler 4000 kr om måneden incl. forbrug, som vi så skal deles om.

Foreløbig er det folk på vores mailliste, der bliver inviteret. Hvordan vi skal organisere Filtlaboratoriet fremover, og hvad det skal udvikle sig til, kan du være med til at bestemme, hvis du vil være med. Der er plads til nye ideer.

Du kan kontakte os på telefon eller mail:

Ketty 50533585 ketty@zubeil.com
Mette Stahlfest am.stahlfest@gmail.com
Mette Østman 28559020 mette.oestman@skolekom.dk

Se det var virkelig en nyhed:)

Mange gode hilsener Ketty, Mette og Mette

P.S.Vi holder stadig kurser og filtecafeer. Opslag om dem kan man finde på vores Facebookside – uanset om man ellers bruger Facebook. MetteØ’s kursusplan for 2017-18 kan hentes på hendes side www.metteoestman.dk

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *