Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oestman.dk/filtlaboratoriet.dk/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Ketty Zubeil -

Ketty Zubeil

 

Med en række erfaring inden for beklædning, formgivning, håndværk og design  er min interesse for udsmykning endt ved filt. Et materiale der straks facinerede mig da jeg første gang blev introduceret for det på et ugekursus af Charlotte Buch på Seminariet for kunst og håndværk i Kerteminde. Det var især Nunofilt jeg faldt for, en teknik hvor man kan forene tyndt vævet silkestof med det lækreste merino uld. Her så jeg straks et hav af muligheder der strækker sig fra den helt tætte oplægning af uld, mønsteroplægning der gør det ud for print, samt erstatning af indsnit og søm. Jeg har også leget lidt med blonder og flæser, hvor ulden har ageret som syninger og rynketråd.

Efter endt uddannelse som tekstildesigner og håndarbejdslærer på seminariet for Kunst og Håndværk i Kerteminde i 2002, tog jeg et år til Australien. Her tog mit forhold til filt den første seriøse drejning bl.a. med salg i butik, udstilling på kunstmuseeum og nominering til Australian Wool Awards.

Tilbage i Danmark fortsatte jeg med mit design og filt og åbnede butik først i Nedergade, Odense, som jeg senere flyttede til større lokaler i Klaragade. Desværre måtte jeg efter 3 et halvt år lukke ned p.g.a. sygdom. Det var her vi startede samarbejdet omkring Filtlaboratoriet.

Sideløbende har jeg haft forskellige undervisningsjob hos husflidsforeninger i både Danmark og Australien, samt jeg har været gæstelærer i håndarbejde på Rudolfsteiner skolen i Vejle. Og nu i eget værksted, Filtlaboratoriet.

 

Læs mere på min anden hjemmeside.

zubeil.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *