Februar 2017

En filtehilsen i det stadigt nye år.

Siden har været nede, men fungerer igen, Derfor er vores nytårshilsen blevet lidt forsinket, men ikke mindre velment.

Tak for 2016. Vi kan lune os ved tanken om Filtlaboratoriets 10 års jubilæum og en masse gode kurser og filtecaféer.

På mandag d. 6.2. holder vi årets anden filtecafé. Kom gerne og filt noget at varme jer ved. Vi starter som altid kl. 18. Som udgangspunkt er filtecaféerne den første mandag i måneden (undtagen juli og august), men også i juni må den skubbes fordi det er pinse og grundlovsdag.

Forårets kursusplan er på plads:

Mette Møllers søndagsfilteskole vil finde sted 5.2, 5.3, 9.4 og 21.5 kl. 10-16.
Her kan man filte næsten lige, hvad man vil, og det kan være både sko, tasker, huer, vanter og tørklæder. Det koster 300 kr. at deltage. Tilmelding sker direkte til Mette på mail eller telefon.

Mette Ø har kurser både i Filtlaboratoriet og andre steder. Det næste er et smykkekursus, som foregår i Filtlaboratoriet onsdag d. 22.2.
Alle 2017 kurser, også højskolekurser henover sommer og efterår, ses på kursusplanen her

I øvrigt har hjemmesiden metteoestman.dk fået en blog. Kig forbi bloggen engang imellem eller abonner på blogindlæggene. Link her

Forårets store kursusbegivenhed handler om rå uld. Heidi Greb fra det sydligste Tyskland kommer og underviser i at filte med rå uld fredag d.5.5. – søndag d.7.5.
Man kan filte pelsede og lådne siddehynder, kraver og måske huer. Ulden vil være sorteret, så snavs og lort er væk, men det bliver hverken vasket eller kartet. Man vil klart fornemme at det kommer fra ægte får. Prisen er 1650 kr. med mad og materialer. Kursusbrochure kan hentes her

Mange gode hilsener
Ketty, Mette og Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *