Velkommen til 2016

Vi ser frem til at filte og eksperimentere med uld og fibre i det kommende år, gerne sammen med jer, og vi håber, at det bliver fyldt med både hygge, inspiration og udfordringer.

Vores kurser for den kommende tid er at finde på de vedhæftede kursusplaner. De er lige til at printe ud og hænge op eller videresende.
Filtlaboratoriet forår 2016
MØ Kurser A5 forår 2016

Vi prøver til en gang mere med filtecafe på torsdage. I første omgang har vi planlagt 5 gange i dette forår og datoerne bliver
21.1.- 18.2. – 17.3. – 21.4. – 19.5.

Charlotte Buch har lavet en ny model og teknik i lette uld/silkebluser. Hun kommer til os og holder kursus i Filtlaboratoriet 28.-29.5. kl. 9-16. Prisen bliver 850 pr. deltager.

Vi arbejder på en aftale med Heidi Greb fra Sydtyskland, som er en mester i filtning med rå uld og ‘vegetarpels’. Hun vil lære os teknikkerne, og vi kan afprøve dem på mindre projekter som hynder og tasker.
Om alt går vel kommer hun sidst på sommeren/først på efteråret. Se hendes hjemmeside på http://www.filzatelier-im-isartal.de/

Filtebøgerne fra e-Filt er i handelen nu, også i trykt udgave. De kan købes eller bestilles hos jeres boghandlere eller på Saxo.com. Spørg gerne efter den hos boghandleren. Desuden kan de lånes på mange biblioteker. Hvis ikke de på jeres lokale bibliotek, så spørg endelig efter dem:)

Den næste bog om at filte krukker er på vej. Billederne er taget og det meste tekst er skrevet. Finpudsning og korrektur er næste skridt. Vi håber snart den er klar.
Vi har lavet en Facebookside, der hedder Forlaget e-Filt. Her ligger links til alle udgaver af bøgerne, og her kan I desuden spørge og kommentere.

Rigtig godt filt-år til alle

Ketty, Mette og Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *